Süper Filmler

yabancifilmlerim.tr.cx

JUMANJI


TÜM YABANCI FİLMLER





TESTERE3 CD1


Tür : Korku / Gerilim

Bir önceki filmde, ölmek üzere olarak polislerin elinde bıraktığımız efsane katil Jigsaw, yardımcısı Amanda'nın da yardımları ile kaçmayı başarır ve tüm adanmışlığı ile yeni kurbanlar bularak dehşet saçmaya devam eder. Amanda'nın da yardımı ile hayatta kalmaya çalışırken bir yandan da yeni kurbanları için planladığı korkunç oyunlarının tuzaklarını kurmaktadır.

İlk filmin vizyona çıktığı 2004 tarihinden bu yana, korku ve gerilim türünde ilgi ve merakla izlenen bir seri haline gelen Testere, üçüncü filmde de yönetmen koltuğunu Darren Lynn Bousman'a bırakıyor

TESTERE3 CD2

ŞEYTAN CD1


MP4 YÜKLE(177MB)
TAM EKRAN SEYRET

ŞEYTAN CD2


MP4 YÜKLE(192MB)
TAM EKRAN SEYRET

AMERİKAN PASTASI4

AMERİKAN PASTASI5 CD1


TAM EKRAN SEYRET

AMERİKAN PASTASI5 CD2


TAM EKRAN SEYRET

SON DURAK3


Tür : Gerilim / Korku

İlkinin yapımcılarını fazlasıyla memnun eden başarısı ve ikincisinin ilkini aratmayan gerilim yüküyle Son Durak serisi de üçüncü durağına vardı.

Mezuniyet gecesi için düzenlenen eğlenceye katılmak üzere lunaparka giden Wendy, hız trenine bindikleri sırada hayalle gerçek arasında korkunç bir kabus görür. Birkaç dakika içinde eğlencenin zirvesini vadeden tren bir ölüm makinesine dönüşecektir.

Trenden inmek isteyen Wendy’e arkadaşı Kevin da katılır ancak gençler arasındaki tartışma uzayınca görevliler bir grubu trenden indirirler. Kendi aralarındaki kavgaya devam eden gençler az sonra arkadaşlarının ölümüne tanık olmaktan kaçamayacaklardır.

Hikayenin bundan sonrası seriden aşina olduğumuz biçimde devam ediyor ve gençlerle Azrail arasında korkunç bir düello başlıyor.

TAM EKRAN SEYRET

BAY VE BAYAN SMITH CD1


TAM EKRAN SEYRET

BAY VE BAYAN SMITH CD2


TAM EKRAN SEYRET

DEJA VU



Tür : Gerilim / Macera / Aksiyon

Carlin, polis teşkilatında çalışan önemli bir ajandır. New Orleans'ta meydana gelen bir patlamanın soruşturması kendisine verilince şimdiye kadar yaşadığı belki de en ilginç soruşturmanın bir parçası olacaktır. Amerikan polis teşkilatının geliştirmiş olduğu bir teknoloji, insanların geçmişleri dahil hayatlarını gözetleme imkanı vermektedir. Fakat şimdiye kadar hiç denenmemiş olan, zamanda geriye giderek olayların akışını değiştirme işlemidir.

Patlamanın öncesine dönerek çok kısa bir zaman dilimi içerisinde herşeyi geri döndürebileceğini düşünen Carlin, çok riskli bir işe girişecektir. Son derece kısa bir zaman dilimi içerisinde bütün yaşananları geri döndürebilmek için Carlin'in tek bir şansı vardır.

MP4 YÜKLE(418MB)

TAM EKRAN SEYRET

TEMEL İÇ GÜDÜ2 CD1



Tür : Polisiye / Gerilim

Catherine Tramell, San Fransisco'dan Londra'ya taşınır. Güzel kadın, kısa sürede başını kanunla belaya sokar. Scotland Yard için onun dosyasıyla ilgilenen polis psikoloğu Dr. Andrew Glass, kısa sürede kadının cazibesine kapılacaktır.

Catherine'nin fiziği ve kıvrık zekası birleştiği vakit Glass çoktan sınırlarını kaybetmiştir. Öyle ki hayatının gidişatını tamamen değiştirecek bir kararın en heyecanlı ve gerilimli halini yaşayacaktır.


MP4 YÜKLE(170MB)
TAM EKRAN SEYRET

TEMEL İÇ GÜDÜ2 CD2


MP4 YÜKLE(193MB)
TAM EKRAN SEYRET

FEDAİ CD1


Tür : Gerilim / Dram / Suç

Pete Garrison'ın Amerikan Gizli Servisi'ndeki kariyeri, çok büyük başarılarla doludur. 20 yıl önce Amerikan Başkanı'na düzenlenen bir suikastte, Başkan'nın hayatını, kurşunların önüne atlayarak kurtarmış ve bu sayede, çok önemli noktalara gelmiştir. Artık Başkan'ın karısının yakın ve özel koruması olarak görev yapmaktadır.

Fakat bir gün, Başkan'a düzenleneceği anlaşılan bir suikast planının ortaya çıkmasıyla Pete, hiç beklenmedik bir şekilde, bir numaralı şüphelilerden biri haline gelir. Artık bir yandan kendi ismini temizlemeye çalışacak, bir yandan da Başkan'ın hayatını kurtarmaya çalışmak için çaba sarfedecektir.

Ünlü oyuncu Michael Douglas'ın aynı zamanda yapımcı koltuğunda da oturduğu film, macera severleri tatmin edecek derecede hareketli.

MP4 YÜKLE(168MB)

TAM EKRAN SEYRET

FEDAİ CD2


MP4 YÜKLE(171MB)
TAM EKRAN SEYRET

DICK VE JANE IŞ BAŞINDA CD1


Tür : Polisiye / Komedi

Dick Harper hayatı boyunca dişini tırnağına takıp çalışmış ve nihayet istediği konuma gelmiştir. Globodyne’in medya ilişkilerinden sorumlu başkan yardımcısı.

Amerikan rüyasının üst basamaklarına tırmanmayı başarmış olan Dick, daha ilk iş gününde koca şirket büyük bir çöküşle piyasadan silinince elinde çantası kendi kapıda bulur. Felaketler ardı ardına gelmektedir.

Önce arabaları, banliyödeki lüks evleri ve ardından zengin dostları gitmeye başlar. İşin içinden çıkamayan Dick sonunda bir çare bulur. Düzenin içinde kalmak istiyorsan düzene ayak uyduracaksın. Kısacası büyük patronlar gibi çalacaksın. Dick ve güzel karısı Jane evlere şenlik bir intikam planı hazırlar.

MP4 YÜKLE(139MB)

TAM EKRAN SEYRET

DICK VE JANE IŞ BAŞINDA CD2


MP4 YÜKLE(146MB)
TAM EKRAN SEYRET

ORÜMCEK ADAM3

HALKA2


Tür : Gerilim / Korku / Dram

Gazeteci Rachel'ın, oğlu Aidan'la birlikte Seattle'da yaşadığı korkunç olayların ardından 6 ay geçmiştir. Genç kadın ve oğlu, dehşet dolu anılardan kaçmak için Oregon'daki küçük bir sahil kasabasına taşınırlar.

Ama tedirgin edici geçmişi, burada da Rachel'in karşısına çıkar. Yoksa kötücül Samara'nın itikam isteyen ruhu yeniden mi iş başındadır?

Japon Ringu serisinin Amerikan versiyonu da, ikinci filmiyle devam ediyor. Bir kez daha Rachel rolüne soyunan Naomi Watts'ın yanısıra filmin kadrosunda Simon Baker ve yıllar önceki Günah Tohumu Carrie rolü ile ünlenen Sissy Spacek de yer alıyor.

MP4 YÜKLE(258MB)

TAM EKRAN SEYRET

IKİ FISTIK


Tür : Komedi

Ellerine yüzlerine bulaştırdıkları bir kaç işten sonra gözden düşen iki FBI ajanı tekrar göze girmek için herşeyi yapmaya razı duruma gelirler. Aynı zamanda kardeş olan siyahi ajanlar Marcus ve Kevin, uluslararası bir oteller zincirinin veliahtı olan iki güzel ve sarışın kızı, Wilton kardeşleri koruma işini üstlenirler.

Yüksek sosyetenin gözdesi Wiltonlar'ı korumak ve kaçırmak isteyenlerin komplosunu ortaya çıkarmak için yapmaları gereken şey o kadar da basit değildir. İkili, tonla makyaj malzemesi kullanarak kendilerini iki genç kıza, üstelik beyaz ve seksi kıza dönüştürüp onların yerine tüm dünyaya kendilerini Wilton kardeşler olarak tanıtmaya koyulurlar.

TAM EKRAN SEYRET

TAŞIYICI2


Tür : Aksiyon

Frank Martin heyecanlı ve bol aksiyonlu hayatına biraz ara vermeye karar verir. Kendine Miami’nin sahillerinde oyalanacak daha sakin işler bulur. Ama geçmişindeki kariyerinin izleri bugüne de yansır. Yeni görevi onu beklemektedir.

Özel iş kuralları ve üstün performansıyla Taşıyıcı ikinci kez görev başındadır. Üstelik bu kez daha tehlikeli bir görevle!

MP4 YÜKLE(274MB)

TAM EKRAN SEYRET

TESTERE2 CD1




Tür : Gerilim / Korku


Korkunç ve dahiyane planları ile kurbanlarına hayatın değerini anlatmaya çalışan seri katil Jigsaw bir yıl sonra geri döndü. Yeni kurbanlar ve oyunlarla akıl almaz vahşetine devam ediyor.

Kurbanları, yine, hayatlarının kıymetini anlayacak ve tutsaklıklarından kurtulmak için ipuçlarını birleştireceklerdir. Tehdit altında geçen saatlerin yeni konuğu dedektif Eric Mathews’dur. Katili yakalamak gibi zor bir işi beceren dedektif bunun sadece oyunun parçası olduğunu anlayınca kendini vahşetin içinde bulur.

MP4 YÜKLE(160MB)

TAM EKRAN SEYRET

TESTERE2 CD2



MP4 YÜKLE
TAM EKRAN SEYRET

Labels